Rreth Nesh

Rreth kompanisë

Tahiri Partners Law Firm L.L.C, ofron sherbime ligjore për individët dhe bizneset në Kosovë.
Ne kemi përvojë të gjatë në fushën e ligjit, të menaxhimit dhe të përfaqësimit. Çdo ditë, këtë
përvojë të vlefshme e të gjatë e përkthjemë në strategji me vlerë të lartë që të ndihmojmë
klientët tanë të arrijnë qëllimet e tyre në një mënyrë efektive dhe efikase.

Fushat kryesore të ekspertizës dhe praktikës tonë përfshijnë: Markat Tregtare dhe pronësia
intelektuale; mbrojtje e përfaqësim gjyqësor në çështje penale e civile; të drejtën komerciale; të
drejtën biznesore; çështjet gjyqësore të biznesit dhe transaksionet; këshillime e përfaqësime
lidhur me transaksionet e pasurive të paluajtshme komerciale dhe të nivelit të lartë dhe
proceset gjyqësore te nderlidhura; përfaqësim në çështjet gjyqësore lidhur me investime dhe
investitorët vendor e të huaj; si dhe e drejta administrative.

Historiku

Xhafer Tahiri, MA – Founder of Tahiri&Partners Law Firm L.L.C. Former MP, Mayor of Vushtrri (2017-2021), Chief Executive Officer of Intellectual Property Agency of Kosovo (2016-2017) head of National Council for Intellectual Property Rights. (2016-2017), a professional with over 18 years of history of working in the government administration industry in managerial positions. Mr. Tahiri served three Presidents of the Republic of Kosovo in his capacity as Director for Legal and International Affairs Department. Proven record of skills in Legal Issues, Commercial Law, Intellectual Property Law, Administrative Law, Negotiation, Constitutional Law, Criminal Law, International Law, Policy Analysis, Political Science, and Government. Strong business development professional with a MA from University of Bologna and currently pursuing a Doctorate of Philosophy (PhD) focused in Law from University of Graz.

Our company

“Pellentesque vitae tortor in massa rhoncus cursus. Aliquam ullamcorper, nisi ut convallis blandit, est nisi elementum elit, et bibendum purus dui vel sem. Nunc nisl justo, pharetra accumsan maximus ac, egestas sit amet diam. Duis commodo pellentesque consectetur. Quisque semper at nisl sed malesuada. Etiam id sollicitudin libero.”
“Pellentesque vitae tortor in massa rhoncus cursus. Aliquam ullamcorper, nisi ut convallis blandit, est nisi elementum elit, et bibendum purus dui vel sem. Nunc nisl justo, pharetra accumsan maximus ac, egestas sit amet diam. Duis commodo pellentesque consectetur. Quisque semper at nisl sed malesuada. Etiam id sollicitudin libero.”
“Pellentesque vitae tortor in massa rhoncus cursus. Aliquam ullamcorper, nisi ut convallis blandit, est nisi elementum elit, et bibendum purus dui vel sem. Nunc nisl justo, pharetra accumsan maximus ac, egestas sit amet diam. Duis commodo pellentesque consectetur. Quisque semper at nisl sed malesuada. Etiam id sollicitudin libero.”
“Pellentesque vitae tortor in massa rhoncus cursus. Aliquam ullamcorper, nisi ut convallis blandit, est nisi elementum elit, et bibendum purus dui vel sem. Nunc nisl justo, pharetra accumsan maximus ac, egestas sit amet diam. Duis commodo pellentesque consectetur. Quisque semper at nisl sed malesuada. Etiam id sollicitudin libero.”
“Pellentesque vitae tortor in massa rhoncus cursus. Aliquam ullamcorper, nisi ut convallis blandit, est nisi elementum elit, et bibendum purus dui vel sem. Nunc nisl justo, pharetra accumsan maximus ac, egestas sit amet diam. Duis commodo pellentesque consectetur. Quisque semper at nisl sed malesuada. Etiam id sollicitudin libero.”
“Pellentesque vitae tortor in massa rhoncus cursus. Aliquam ullamcorper, nisi ut convallis blandit, est nisi elementum elit, et bibendum purus dui vel sem. Nunc nisl justo, pharetra accumsan maximus ac, egestas sit amet diam. Duis commodo pellentesque consectetur. Quisque semper at nisl sed malesuada. Etiam id sollicitudin libero.”